Behandling af børn

Helt optimalt ville det være, hvis behandling af børn startede allerede i graviditeten.

Når jeg tester på gravides status i forhold til vitaminer, mineraler og fedtsyrer, finder jeg oftest en utilstrækkelig tilstedeværelse af adskillige næringsstoffer.

Moderens mangeltilstand kan medføre medfødte mangeltilstande hos barnet.

Børn som jeg imidlertid møder på klinikken testes som voksne – se konsultationen
for at afklare næringsstatus på det cellulære plan, afdække eventuelle intolerancer i forhold til fødeemner men også med henblik på at afgøre
aktualiteten af medicinske urter eller homøopatiske præparater. Dette typisk hvis der er tale om deciderede gener/ sygdomme af forskellig art.

Det jeg allerhyppigst møder i behandling af børn er gentagne infektionstilstande: forkølelser og snotnæser, luftvejsinfektioner og hoste,
mellemørebetændelser, øjenbetændelser og i det hele taget et ikke-optimalt fungerende immunforsvar. Også eksem og andre hudlidelser ser jeg hyppigt.

Som zoneterapeut praktiserer jeg udelukkende ift. børn, og anvender zoneterapi i visse tilfælde, allerhyppigst ved kolikproblemer og sengevædning.
Dette altid kombineret med den biomedicinske behandling. Det vil sige et kolikbarn, der ammes, behandles via zoneterapi og via moderens indtag af anviste fedtsyrer
og tilskud af manglende næringsstoffer samt mulige kostrekstriktioner.

Behandling af børn strækker sig typisk over en kortere tidshorisont
sammenlignet med voksenforløb, men vigtigheden af at overholde programmet er lige så vigtig for at opnå et tilfredsstillende resultat.